top of page

Kenniscentrum Technologie | interview


Wat is een lectoraat? En wat kun je daar als student van Windesheim eigenlijk mee? Voor het lectoraat Kenniscentrum Technologie schreef ik een artikel over Paul: de jongste onderzoeker van Windesheim.burogeel-aberson-interim


Tekstschrijver interview


Paul (21) wist eigenlijk nooit precies wat een lectoraat deed. Tot hij een afstudeeropdracht zocht en op Windesheim bij het Kenniscentrum Technologie terecht kwam. Na zijn afstudeerstage bleef hij. En zo werd hij de jongste onderzoeker van Windesheim.


Ik ben als Paul. Want ik wist ook niet wat een lectoraat precies deed, tot ik een opdracht deed voor een ander lectoraat. Sindsdien weet ik hoe belangrijk het werk is dat hier wordt verzet: namelijk het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk. Want wetenschappelijk onderzoek is er niet om te verstoffen op een plank, maar juist om bedrijven verder te helpen met bruikbare inzichten. Een verhaal dat verteld mag worden. En als tekstschrijver droeg ik daar graag een steentje aan bij, met het verhaal van Paul!


Opdrachtgever: Kenniscentrum Techniek Windesheim

Werk: interview & tekstschrijvenComments


bottom of page