top of page
Webteksten laten schrijven door Marleen

Webteksten laten schrijven

Voor ondernemers en organisaties die zelf niet aan hun webteksten toekomen

Het staat al een tijdje op je to-do-list: ‘nieuwe teksten website’. Want de teksten op je website zijn al tijden toe aan een flinke opfrisser. De teksten die je ooit schreef (of liet schrijven), dekken de lading niet meer.

 

Je agenda zit overvol met werk dat nú prio heeft. En dus verhuist die ‘to do’ op je lijst weer mee naar de volgende dag. En naar volgende maand…Herkenbaar? Je webteksten laten schrijven geeft lucht!

Lekker leesbare teksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven door Marleen

Waarom voor je website teksten laten schrijven?

 • Je wilt persoonlijke teksten, die echt bij je passen. Alsof ze door jezelf zijn geschreven.
   

 • Je wilt een prettig leesbare website, die ook nog eens gevonden wordt door je doelgroep. 
   

 • SEO-proof dus!
   

 • Je wilt jezelf tijd en (en misschien wel) frustratie besparen. En doen wat je zelf het liefste doet.

Als freelance tekstschrijver schrijf ik voor jou die lekker leesbare teksten voor je website. Persoonlijk, omdat ik geloof dat een webtekst 100 procent moet passen bij jou als ondernemer of bij het DNA van jouw bedrijf.

 

Teksten volgepropt met zoekwoorden zul je bij mijn niet zo snel vinden. Nou ja, ze zijn er wel, je merkt er alleen niet zoveel van. Want dat is wat voor mij een webtekst écht goed maakt: een fijn leesbare tekst, die persoonlijk is én SEO-proof.

 

Zo houd jij meer tijd over voor dat wat jou drijft. Terwijl je nieuwe webteksten het werk voor je doen.

Marleen schrijft teksten voor je website

Daarom vraag je Marleen voor je webteksten

Ik ben Marleen, freelance tekstschrijver en copywriter in Zwolle. Ik vertel het verhaal van ondernemers en organisaties.

 

Mijn grote inlevingsvermogen combineer ik met woorden. Mijn moeder verzuchtte het vroeger al: ‘Jij weet het weer goed te verwoorden.’

 

Samenwerken zie ik als een één-tweetje. Jij weet immers alles van jouw vak en ik weet hoe je dat op een aantrekkelijke manier vertelt. 

Met mij:

 • schakel je snel;

 • heb je persoonlijk contact;

 • krijg je teksten die je op het lijf (of bedrijf) zijn geschreven;

 • word je beter vindbaar;

 • houd je tijd over voor je eigen business.

Webteksten laten schrijven? Zo gaat dat in z'n werk:

1.

Laten we kennis maken! 

In dit gesprek vertel je me over jezelf, wat je doet en wat je doel is. Maar vooral: wie jij jouw klant is en hoe je die wilt bereiken. Dat kan online of live, net wat je fijn vindt.

2.

Offerte op maat
Ik doe meer research en maak een offerte. Vaak een totaalprijs voor een basis zoekwoordenonderzoek, het schrijven van de webpagina’s én een correctieronde. Zo weet je waar je aan toe bent.

3.

Akkoord? Let's go!
We maken een afspraak voor een interview van ongeveer 1,5 uur. Ik stel vragen. Jij vertelt wat je doet en waarom. Vooraf stuur ik alvast een aantal vragen toe, zodat je er alvast je gedachten erover kunt laten gaan.

4.

Webteksten schrijven
Voor jou is het nu wachten, terwijl ik aan de slag ga met jouw nieuwe webteksten. Heb ik nog vragen of mist ik nog iets? Dan hoor je van me. Jouw teksten ontvang je per mail in een Wordbestand.

5.

Een punt en een komma​
Heb je puntjes op de i? We bellen om ze door te spreken. Ik verwerk ze in de tekst en voilà: klaar voor jouw (nieuwe) website! Wil je dat ik de webteksten voor je plaats? Ook geen probleem! 

Wil je weten wat ik voor jouw website kan doen? Wil je blogs laten schrijven? Of andere teksten?

 

Bel of mail mij!

bottom of page